5 απλα βηματα για τελειες βλεφαριδες

Scroll down to content

Καθημερινά φροντίζουμε τα μαλλιά μας με άπειρα προϊόντα προκειμένου να ενισχύσουμε την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Σκεφτήκατε όμως ποτέ την φροντίδα ενός άλλου “όπλου”; Οι βλεφαρίδες έχουν τις δικές τους ανάγκες που, μάλιστα, μπορούν να καλυφθούν και με προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο σπίτι μας! Try These At Home:

1. Αρχικά βεβαιωθείτε ότι η διατροφή σας είναι πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και πρωτεΐνες (κατά προτίμηση, ψάρια και αυγά) και αποφύγετε τα περιττά λιπαρά. Μια σωστή δίαιτα σε συνδυασμό με συμπλήρωμα διατροφής με βιοτινή θα σας εξασφαλίσει υγιείς βλεφαρίδες!

2. Το σχολαστικό ντεμακιγιάζ στην περιοχή των ματιών με δραστικά φυσικά προϊόντα, όπως είναι το αμυγδαλέλαιο και το πράσινο τσάι, καθώς και το ξεμπέρδεμα των βλεφαρίδων με το ειδικό βουρτσάκι συμβάλλει στην αποφυγή της πτώσης βλεφαρίδων.

kim-kardashian-eyelashes

3. Απλώστε βαζελίνη (petroleum jelly) στις βλεφαρίδες και απολαύστε λαμπερές και δυνατές βλεφαρίδες. TIP: αποτελεί την ιδανική “μάσκαρα” για ανεπιτήδευτο φυσικό μακιγιάζ!

4. Χρησιμοποιείστε ένα μείγμα καστορέλαιου και ελαιόλαδου για ένα μήνα ή μέχρι να δείτε τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα στις βλεφαρίδες σας. TIP: το ίδιο μείγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε…ταλαιπωρημένα φρύδια!

5. Αν θέλετε άμεσα αποτελέσματα, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα ταλκ μεταξύ των στρώσεων μάσκαρα. Θα έχετε γεμάτες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες στο λεπτό!

58812575

Το λαμπερό βλέμμα είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή!

So Sof®

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: