Υπάρχουν εκατομμύρια αποχρώσεις κραγιόν σε άπειρους τόνους για κάθε τύπο δέρματος, ηλικία και περίσταση… Παρ’ όλα αυτά τρία μόνο κραγιόν αρκούν για να έχετε μια ολοκληρωμένη συλλογή lip colors που σας ταιριάζουν και μπορούν εύκολα να μεταποιηθούν για πολλά looks:

1. Ανοιχτό ροζ – MAC Lipstick in Angel 

Η frosted αυτή απόχρωση είναι εκ φύσεως ψυχρή αλλά περιέχει, επίσης, αρκετή ένταση ροζ για να ταιριάξει και στους ζεστότερους τόνους επιδερμίδας. Δίνει άμεσα λάμψη στο πρόσωπο και το χαμόγελο σας και ταιριάζει με πολλά στυλ makeup στα μάτια!

pink

Work it: Αν δεν επιλέγετε συνήθως ροζ αποχρώσεις μπορείτε να αναμίξετε λίγο κοραλλί gloss με το κραγιόν σας για να έχετε πιο nude και φυσικό αποτέλεσμα.
2. Κοραλλί – Maybelline Color Sensational in Coral Lustre

Σε μερικές δείχνει πιο nude ενώ σε άλλες δίνει περισσότερο χρώμα. Η απόχρωση αυτή μπορεί να μεταμορφώσει κάθε look από φυσικό σε extreme.

coral

Work it: Με ένα χρυσό ή μπρονζέ gloss ησυχάστε την ένταση του κοραλλί κραγιόν.

3. Κόκκινο – Two Faced Lip of Luxury in Drop Dead Red

Το κόκκινο Βουργουνδίας είναι μια απόχρωση τηρεί ισορροπία μεταξύ ψυχρών και ζεστών αποχρώσεων και μπορεί να σας γλυτώσει από την δύσκολη επιλογή κόκκινου κραγιόν. Τολμηρή απόχρωση αλλά και ασφαλής σε επίσημες και επαγγελματικές περιστάσεις, αποκλείεται να μην τραβήξει τα βλέμματα!

burg

Work it: Εάν έχετε καφέ μάτια, περάστε τα χείλη σας με ένα μολύβι σε καφέ απόχρωση πριν απλώσετε το κραγιόν, ώστε να είναι πιο ταιριαστό στα χρώματα σας.

Επενδύστε, λοιπόν, σε καλής ποιότητας κραγιόν των παραπάνω αποχρώσεων! Οι έξυπνες επιλογές μας γλυτώνουν από περιττά έξοδα…

So Sof®

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: