Καλοκαιρινο μακιγιαζ με e.l.f καλλυντικα: Mini Haul!

Σήμερα παρέλαβα τις προμήθειες μου σε προϊόντα e.l.f cosmetics! Όλα είναι άκρως καλοκαιρινά και δίνουν χρώμα…διακοπών στην επιδερμίδα!DSC05325.ARW

Λατρεύω την συγκεκριμένη μάρκα γιατί συνδυάζει ποιότητα με χαμηλή τιμή και πρωτοτυπία!

Αυτές είναι, λοιπόν, οι παραγγελίες μου από το ebay, μιας και δυστυχώς δεν τα προμηθεύονται ελληνικά e-shop:

– e.l.f contouring blush & bronzing cream in St. Lucia : πρόκειται για ένα πολυχρηστικό προϊόν που χρησιμεύει για contouring και bronzing, με την δεξιά απόχρωση και για ρουζ, σε κοραλλί-ροζ απόχρωση, με την αριστερή. Είναι ματ υφές με χρώμα υψηλής συμπύκνωσης και είναι ότι καλύτερο για το καλοκαίρι! Δίνει άμεσα ζεστασιά και φρέσκια όψη! Καθώς είναι σε μορφή κρέμας, ελάχιστη ποσότητα αρκεί για να αποδώσει σε ένταση.

DSC05335.ARW

– e.l.f all over color stick in Golden peach : άλλο ένα πολυχρηστικό προϊόν που χρησιμοποιείται σε μάγουλα, χείλη και μάτια. Είναι μια ελαφριά ροδακινί απόχρωση με shimmer που δίνει κυρίως λάμψη και έπειτα χρώμα. Το χρησιμοποιώ για να δώσω άμεσα ένταση στα ζυγωματικά μου με φυσικό τρόπο.

DSC05337.ARW

– e.l.f shimmering facial whip in Golden peach: το ασορτί highlighter του stick που παρουσίασα πιο πάνω. Έχει την ίδια υπέροχη ροδακινί απόχρωση ενώ η υγρή υφή του απλώνεται εύκολα και χαρίζει φοβερή λάμψη χωρίς να φαίνεται ψεύτικη (αφού δεν διαθέτει υπερβολικά πολύ shimmer). Ταιριάζει και σε ξανθές και σε μελαχρινές κοπέλες.

– e.l.f shimmering facial whip in Lilac petal: ουδέτερη ροζ απόχρωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ και σαν highligter. Δεν διαθέτει πολλά shimmer και δίνει φυσική λάμψη ενώ απλώνεται πολύ εύκολα. Καλύτερα να χρησιμοποιείται από κοπέλες με ψυχρή απόχρωση επιδερμίδας ή από αρκετά ανοιχτόχρωμες.

DSC05345.ARW

Πώς σας φαίνονται;

So Sof®

Published by

Sofia Xylia

Beauty Reporter & Lipstick Collector

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s