Γιατι να πουμε ΝΑΙ στα body mists

Scroll down to content

Το καλοκαίρι τα bodymists (μτφρ. αρωματικά σώματος) έχουν την τιμητική τους και όχι άδικα.

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο αυξάνεται η ανάγκη να αφήσουμε το κλασικό άρωμα μας για λίγο στην άκρη. Η επιθυμία μας, όμως, να «ντύνουμε» τις διακοπές και τις αναμνήσεις μας με μια μυρωδιά παραμένει.Κάπου εκεί εμφανίζονται τα bodymistsπου έρχονται να μας δώσουν το δροσερό και ντελικάτο άρωμα τους.

Οι περισσότερες σειρές αρωμάτων διαθέτουν –πλέον- το αντίστοιχο bodymist τους, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη την μετάβαση μας στην πιο ανάλαφρη εκδοχή τους με το που αρχίσουν οι πρώτες μέρες με λιακάδα.

3

Εκτός από τα bodymists με διάσημη υπογραφή, υπάρχουν άπειρες πιο φυσικές μυρωδιές –φρούτων, λουλουδιών, βανίλιας κλπ.- στους πιο απίστευτους συνδυασμούς! Οι επιλογές είναι πολλές και αφήνουν την φαντασία μας να καλπάσει.

Μπορούμε να ψεκαστούμε με αυτά όποια στιγμή της ημέρας επιλέξουμε, προκειμένου να ανακτήσουμε την φρεσκάδα μας ή και για να χαλαρώσουμε. Το αποτέλεσμα είναι σαν να έχουμε μόλις βγει από το ντους.

Άλλο ένα θετικό των bodymists είναι η χαμηλότερη τιμή τους συγκριτικά με τα περισσότερα αρώματα ή κολόνιες. Έτσι, μπορούμε να κάνουμε οικονομία ή ακόμα και να αποκτήσουμε bodymists διαφόρων μυρωδιών (για όσες θέλουν να κάνουν συχνές εναλλαγές)!

4

Τα bodymists, ωστόσο, διαρκούν λιγότερο από τα αρώματα καθώς δεν περιέχουν αιθέρια έλαια και έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό. Αυτό το γνώρισμα τα καθιστά άκρως κατάλληλα για την ηλιοφάνεια, καθώς δεν βλάπτουν την επιδερμίδα μας κάτω από τις ακτίνες του ήλιου, όμως επειδή το νερό –ως γνωστών- εξατμίζεται πιο εύκολα,χρειάζονται συχνή ανανέωση προκειμένου να διατηρούμε το άρωμα τους πάνω μας.

Η φυσικότητα τους, που μας θυμίζει τις μυρωδιές της φύσης, μας κάνει να τα φανταστούμε να συνοδεύουν τις καλοκαιρινές μας διακοπές και να μας ανανεώνουν κάθε στιγμή.

Το δίλημμα «άρωμα ή καθόλου άρωμα για το καλοκαίρι» έρχεται να λύσει το bodymist!

So Sof®

One Reply to “Γιατι να πουμε ΝΑΙ στα body mists”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: