Έτσι εν μέσω του χειμώνα, μου ήρθε μια girly διάθεση και στο μακιγιάζ, αλλά και στο μανικιούρ. Μάλλον είναι το κατάλληλο timing γιατί…πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!
Είτε το γιορτάσεις, είτε όχι, σου προτείνω το παρακάτω μανικιούρ που δείχνει έξτρα εντυπωσιακό, παιχνιδιάρικο αλλά γίνεται εύκολα στο σπίτι χωρίς να χρειάζεσαι χαρτί επαγγελματία!
Για να το πετύχω χρησιμοποίησα mini προϊόντα της αγγλικής εταιρείας Ciate London, τα οποία φημίζονται για το λεγόμενο μανικιούρ ‘χαβιάρι’ (σίγουρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά).
Αρχικά, ακολούθησα την καθιερωμένη πρώτη απαραίτητη κίνηση: άπλωσα μια δυναμωτική βάση νυχιών, συγκεκριμένα την Sally Hansen Diamond Strength Hardener.
Στη συνέχεια, πέρασα όλα τα νύχια με μια στρώση από το φωτεινό φούξια-μωβ Ciate Cupcake Queen και αφού στέγνωσε άλλη μια στρώση εκτός του νυχιού στο παράμεσο δάχτυλο.
Τοποθέτησα το δάχτυλο πάνω από ένα μπολάκι και μόλις πέρασα την στρώση του φούξια μανό και σε αυτό το νύχι, έχυσα από πάνω και κατευθείαν από το βαζάκι τις δίχρωμες μικροπέρλες σε φούξια και απαλό μωβ Ciate Rose Rush για να κολλήσουν.
Όσες έπεσαν στο μπολάκι, με την βοήθεια ενός δοσομετρητή της έβαλα πίσω στο μπουκαλάκι.
Μπορείς πριν τοποθετήσεις τις μικροπέρλες να περάσεις το νύχι με ένα διαφανές μανό σε μικρότερη επιφάνεια ώστε να έχεις ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα.
Για να δώσω λάμψη στο συγκεκριμένο μανικιούρ, φόρεσα το νέο μου αγαπημένο top coat, το Ciate Gelology Top Coat!
Ένα ξεχωριστό μανικιούρ που είχα καιρό να κάνω!
Θα το έκανες κι εσύ για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;
So Sof®