Το αγαπημενο του Ιανουαριου ’17!

Scroll down to content

Το προϊόν που ξεχώρισα και χρησιμοποίησα full τον μήνα Ιανουάριο είναι το…GlamGlow SuperCleanse Daily Clearing Cleanser mud to foam!

dsc05545-1

Με έχει εντυπωσιάσει τόσο που παρ’όλο που το γνώρισα τα τέλη του περασμένου χρόνου, πρόλαβε να συμπερληφθεί και στα αγαπημένα του 2016. Ο λόγος ότι μου διευκολύνει τον καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ του προσώπου σε απίστευτο βαθμό! Είναι ένα προιόν πολυτελείας (κοστίζει 31,20€), αλλά ειδικά αν το πετύχεις σε έκπτωση, αξίζει και με το παραπάνω!

Απλώνω λίγη ποσότητα με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο (εκτός από την περιοχή των ματιών) και με λίγο νερό μετατρέπεται από απαλό λεπτόρρευστο άργιλο σε αφρό. Αφού ξεπλύνω το πρόσωπο μου, το νιώθω πεντακάθαρο ενώ έχει αφαρεθεί το μακιγιάζ χωρίς καλά-καλά να καταλάβω το πώς και το πότε! Για σιγουριά βέβαια, θα περάσω στο τέλος λίγο βαμβάκι με νερό ντεμακιγιάζ, αλλά το σημαντικό είναι ότι έχει εξαφανίσει το μακιγιάζ πανεύκολα, ενώ περιποιείται το δέρμα, χωρίς να το ξεραίνει και αφήνοντας το super λαμπερό!

DSC05542-1.jpg

Η βελτίωση που έχω δει στο πρόσωπο μου από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ είναι αισθητή, με προφυλάζει από σπυράκια και μου γλυτώνει πολύ χρόνο στη διαδικασία του ντεμακιγιάζ. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! Βρείτε το ΕΔΩ.

Αυτό ήταν, λοιπόν, το προϊόν που με κέρδισε τον Γενάρη του ’17. 

Το δικό σου ποιο ήταν; 

So Sof®

2 Replies to “Το αγαπημενο του Ιανουαριου ’17!”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: