Απο σκια σε ρουζ! Εναλλακτικες χρησεις καλλυντικων

Οι συχνές εκκαθαρίσεις στην συλλογή καλλυντικών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ γιατί ανανεώνει το τοπίο και σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς όλα τα σύνεργα μακιγιάζ πιο εύκολα.

Πέρα του στοιχείου της αξιοποίησης, θα έλεγα ότι αυτή η διαδικασία είναι άκρως απολαυστική για μένα!

Πρόσφατα στόχευσα στο να ξεκαθαρίσω τις μονές σκιές μου μιας και πλέον χρησιμοποιώ αρκετά παλέτες με αποτέλεσμα πολλές να μένουν στα αζήτητα.

Η φωτεινή πορτοκαλί Lovie σκιά No75 (πολύ ωραία για την κόγχη των ματιών) ήταν ένα εύκολο ‘θύμα’ μιας και είναι -σχεδόν αποκλειστικά- καλοκαιρινή και διαθέτω μια παρόμοια από MAC (την απόχρωση Rule).

DSC06559.JPG

Επειδή είναι αρκετά μεγάλη σε μέγεθος -σε σημείο που θυμίζει ρουζ- και μάλλον λόγω έμπνευσης της στιγμής σκέφτηκα πριν την πετάξω να την δοκιμάσω στα μάγουλα μου.

Πάντα ήθελα ένα true orange blush αλλά δεν είχα επένδυσα σε ένα μέχρι στιγμής. Με το που δοκίμασα την Lovie σκιά στα μάγουλα μου, το αποτέλεσμα με εντυπωσίασε πραγματικά, ήταν πολύ καλύτερο απ’ ότι περίμενα!

Η υφή τέλεια, super συμπύκνωση χρώματος αλλά δουλευόταν επίσης εύκολα στα μάγουλα. Αν σε τρομάζει το πορτοκαλί ρουζ στο άκουσμα του, μη βιαστείς, ξανασκέψου το.

DSC06560.JPG

Στις αποχρώσεις μου (σταρένια) ειδικά, δίνει πολύ φρεσκάδα, ξυπνάει την επιδερμίδα και ταιριάζει υπέροχα με όλες τις ζεστές σκιές στα μάτια! Βέβαια και στις πιο ανοιχτόχρωμες φαντάζομαι ότι θα δίνει ανάλογο αποτέλεσμα.

Ηθικό δίδαγμα; Δεν πετάμε κάτι πριν σκεφτούμαι αν όντως μας είναι άχρηστο. Πρέπει να είμαστε ανοιχτές στις εναλλακτικές χρήσεις καλλυντικών και στον πειραματισμό. Άλλωστε το μακιγιάζ δεν έχει περιορισμούς!

Εσύ έχεις κάνει restore σε χρήση κάποιο από τα καλλυντικά σου;

So Sof®

Published by

Sofia Xylia

Beauty Reporter & Lipstick Collector

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s