Η λάμψη της χρυσής άμμου και τα ζωηρόχρωμα φρούτα είναι τα δύο στοιχεία που συνθέτουν ένα απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό που ενσωματώνεται στη διάθεση μας και σίγουρα θέλουμε να υπάρχει και στην εμφάνιση μας.

Για να γίνεις ένα με το –τροπικό- κλίμα και να εκμεταλλευτείς τον ζεστό ήλιο για να αναδείξεις ένα δροσερό μακιγιάζ, το πρώτο σου βήμα είναι να φέρεις την χρυσή χροιά της άμμου στο δέρμα σου, είτε αναμειγνύοντας το multi-use προϊόν MAC Hyper Real Foundation Bronze στη βάση σου, είτε φορώντας το απευθείας σε πρόσωπο ή/και σώμα.

Συνεχίζεις μπερδεύοντας χρώματα και λάμψεις στο πινέλο σου από την παλέτα Becca x Malika Haqq Bronze, Blush and Glow Palette. Οι αποχρώσεις των ηλιαχτίδων, των φρούτων και του κοκοφοίνικα στη διάθεση σου και μάλιστα στις πιο λεπτά φινιρισμένες πούδρες.

Διατήρησε το αποτέλεσμα σταθερό στη ζέστη με την Kat Von D Lock-It Powder Foundation 150 Medium που δρα σαν smoothing φίλτρο κάτω από τα μάτια αλλά και σε όλο το πρόσωπο. Ένα neutral καφέ μολύβι αρκεί για να τελειοποιήσεις τα μάτια σου και να διαβαθμίσεις την ένταση τους ανάλογα με την επιθυμία σου.

Το Make Up For Ever Artist Color Pencil 608 Limitless Brown είναι αρκετά μαλακό για να το χρησιμοποιήσεις στο εσωτερικό των ματιών και αρκετά σκληρό ώστε με αυτό να κάνεις περίγραμμα.

Παίξε με επιλογές στα χείλη! Το Estee Lauder Pure Color Desire 101 Let Go για σατινέ αποτέλεσμα στα χείλη σε peachy απόχρωση. Το NYX Cosmetics Slip Tease Lip Lacquer Let’s Get Physical για ένα πιο ζουμερό εφέ και ουδέτερο χρωματικά αποτέλεσμα που συμπληρώνει ιδανικά μπρονζέ εντάσεις στα μάτια.

Ζώντας ήδη την τροπική διάθεση του καλοκαιριού στο full, τα παραπάνω προϊόντα είναι και θα είναι τα αγαπημένα μου γι αυτό το καλοκαίρι.

Εσύ ποιο από αυτά θεωρείς ότι θα αναβάθμιζε το μακιγιάζ σου σε πιο καλοκαιρινό;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: