Λαμπερό μακιγιάζ σε μπλε και χρυσό (summer edition)

Scroll down to content

Μπορεί το καλοκαίρι το αρχαιοελληνικό style να έχει την τιμητική του, αλλά μόνο αυστηρά eyeliner και μπρονζέ λάμψεις, δε ταιριάζουν σε όσες makeup junkies θέλουν να πειραματιστούν μέσα στις διακοπές!

Εκμεταλλεύσου το μαύρισμα σου και δημιούργησε ένα χρωματιστό look στα μάτια και φυσικές γυαλάδες σε πρόσωπο και χείλη, που δείχνει μεσογειακό και πιο ξεχωριστό.

Τα key-products που προτείνω για ένα τέτοιο μακιγιάζ είναι και οικονομικά και αποτελεσματικά, όλα cruelty-free κι από τα NYX Cosmetics: το Bare with me Radiant Perfecting Primer, η παλέτα σκιών Off Tropic (Hasta la Vista) και το Filler Instict Plumping Lip Polish (Sparkling Please).

NYX Bare with me Radiant Perfecting Primer

Ο σκοπός του primer για μένα είναι να προσφέρει plumpy, ομοιόμορφο εφέ στο δέρμα σε βαθμό που να χρειάζεσαι ελάχιστο foundation για τελειοποίηση. Το Bare with Me Radiant Perfecting προσφέρει μια δροσερή βάση με φυσική γυαλάδα, χωρίς να βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα! Με λίγα λόγια είναι highly suggested για όλες!

NYX Off Tropic Eyeshadow Palette in Hasta La Vista

Όλα τα έντονα χρώματα που μπορείς να χρειαστείς και μάλιστα στη μέγιστη χρωματική απόδοση! Ειδικά η ευκολία τους στο blending είναι που με οδήγησε να σκεφτώ ότι αυτή θα είναι η μοναδική rainbow eyeshadow palette που θα κρατήσω στη συλλογή μου.

Στο συγκεκριμένο look χρησιμοποίησα τις δύο μοναδικές μεταλλικές σκιές της παλέτας, την μπλε (στη κόγχη και στην εξωτερική γωνία) και την χρυσή (στα βλέφαρα) για έναν ισορροπημένο συνδυασμό χρώματος και λάμψης. Η απόφαση να μπει μια χρυσή σκιά σε μία τόσο πολύχρωμη παλέτα σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσεις διαφορετικά look, ακόμα και να την χρησιμοποιήσεις σε όλο το βλέφαρο για ένα full golden eye look.

NYX Filler Instict Plumping Lip Polish (Sparkling Please)

Last but not least, ένα νέο αγαπημένο μου που δε περίμενα να με κατακτήσει τόσο γρήγορα, καθότι καχύποπτη προς τα plumpling glosses. Όμως, το συγκεκριμένο από τα NYX Cosmetics διαφέρει από τα άλλα αφού δεν δίνει την αίσθηση καψίματος στα χείλη, ουτέ και πρησμένο εφέ. Δίνει την αίσθηση φυσικά γεμάτων χειλιών σε υπέροχο απάλό ροζέ μεταλλικό χρώμα με χρυσό glitter. Νομίζω θα αγοράσω κι άλλο ένα για να μη ξεμείνω ποτέ!

Extra tip! Ποτέ μη κάνεις το λάθος έχοντας έντονα χρώματα στο μακιγιάζ ματιών, να αφήσεις χλωμά τα μάγουλα και το υπόλοιπο πρόσωπο. Γι αυτό σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις ένα ροδακινί ρουζ ώστε να δέσεις το μπλε/χρυσό χρώμα στα μάτια με το λαμπερό σου gloss!

Πρόλαβε τα πριν εξαντληθούν!

Εσύ θα τολμήσεις κάτι πιο τολμηρό στο φετινό καλοκαιρινό μακιγιάζ σου;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: