Ιδέες για το φετινό γιορτινό μανικιούρ σου!

Scroll down to content

Από την Νίκη Φωτακοπούλου (Ν.F nail) Facebook, Instagram

Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζει και εσύ έχεις οργανώσει τα πάντα: τα δώρα για τους αγαπημένους σου, το γιορτινό τραπέζι, το μπαράκι που θα πας, το ραντεβού για χτένισμα σε κομμωτήριο. Τι γίνεται, όμως, με το χριστουγεννιάτικο μανικιούρ σου;

Μια καλή λύση για τις περισσότερες από εμάς που έχουμε περιορισμένο χρόνο τις γιορτές (και όχι μόνο), είναι η επιλογή ενός μανικιούρ με μεγαλύτερη διάρκεια. Είτε, λοιπόν, διαλέξεις ημιμόνιμο μανικιούρ, είτε ακρυλικό, είτε gel, είτε acrygel (υπόσχομαι να μιλήσουμε αναλυτικότερα για όλα αυτά σε προσεχές άρθρο), είναι η ευκαιρία σου να λάμψεις στη κυριολεξία και σε όσο μεγάλο βαθμό θέλεις, χωρίς να χαρακτηριστεί το αποτέλεσμα ως κιτς.

Glitter, pixel effects, στρας, φλογερά κόκκινα χρώματα ή ακόμα και μαύρα(!), και με το κατάλληλο nail art, τα νύχια σου μπορούν να γίνουν πραγματικά κοσμήματα στα χέρια σου! Μπορεί το κόκκινο χρώμα να έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις τα Χριστούγεννα, όμως οι nail artists προτείνουν και εναλλακτικές επιλογές όπως είναι το μωβ, το σκούρο μπλε, το μπορντό, το πράσινο, όπως, επίσης, τα μεταλλικά χρώματα και τα “cat eyes” σε πολλές αποχρώσεις!

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μερικές ιδέες για σχέδια και χρώματα, ώστε να ξεχωρίσετε με το γιορτινό μανικιούρ σας:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: