Χειμώνας 2020: Οι πιο hot αποχρώσεις στα μαλλιά!

Scroll down to content

Από την Ιωάννα Κουλουμπή, Hair Stylist at Through the Mirror (Facebook, Instagram)

Σου παρουσιάζουμε τις τάσεις στις αποχρώσεις των μαλλιών για τον φετινό χειμώνα, όπως τις είδαμε στους μεγαλύτερους οίκους και πασαρέλες! Πάρε έμπνευση από τα παρακάτω hair transformation για να τολμήσεις κι εσύ μια αλλαγή:

Ginger

Από τις πιο ανοιχτόχρωμες, έως τις πιο βαθιές του αποχρώσεις, το ginger είναι το χρώμα που κυριαρχεί τον φετινό χειμώνα. Απλά διάλεξε τον τόνο που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα!

Πλατινέ

Μπορεί οι φυσικές αποχρώσεις να είναι στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια, αλλά το πλατινέ χρώμα εξακολουθεί να δίνει το παρόν ως μια κυρίαρχη τάση και φέτος, αλλά και τις ερχόμενες χρονιές.

Μαύρο

Το μαύρο χρώμα στα μαλλιά πρωταγωνιστεί στις φετινές πασαρέλες. Θα το δούμε παντού σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, από την πιο σκούρα μαύρη μέχρι την πιο βαθιά καστανή.

Παστέλ

Μια πιο extreme επιλογή, γεμάτη φαντασία και με πολλές επιλογές, που δε θα λείψει από τις τάσεις που θα δούμε μέσα στο 2020. Ροζ, μωβ, σιέλ, είναι μόνο μερικές από τις αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις είτε για full χρώμα, είτε στα τελειώματα των μαλλιών σου.

Brunette

Τέλος, το brunette. Δίνει την τέλεια ισορροπία στις αποχρώσεις των μαλλιών. Σοκολατί, καφέ αλλά και πιο μελί τόνοι χαρίζουν το απόλυτα φυσικό και διαχρονικά φινετσάτο στυλ που ταιριάζει με όλα τα μακιγιάζ και όλα τα outfit!

Αυτές είναι, λοιπόν, οι πιο hot αποχρώσεις για τα μαλλιά τον χειμώνα του 2020. Προσεχώς, θα σου παρουσιάσουμε τα πιο trendy natural hairstyle, καθώς και τις αποχρώσεις που θα φορεθούν περισσότερο τις επόμενες σεζόν!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: