Οι 10 εντολές των ψεύτικων βλεφαρίδων

Scroll down to content

Ακόμα και αν ακούς ψεύτικες βλεφαρίδες και πελαγώνεις ή ακόμα κι αν σου έχει τύχει να σε “εγκαταλείπει” η ακριβοπληρωμένη ψεύτικη βλεφαρίδα στα μέσα της βραδιάς, να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ακολουθώντας τους παρακάτω κανόνες, η εφαρμογή τους θα σου γίνει παιχνιδάκι!

Οι “10 εντολές των ψεύτικων βλεφαρίδων” έχουν αντληθεί από την πολύχρονη εμπειρία makeup artists και είναι μαθηματικά υπολογισμένο ότι θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία:

1. Ξεκίνησε γυρίζοντας τις φυσικές σου βλεφαρίδες με ένα ειδικό ψαλιδάκι και απλώνοντας μία στρώση μάσκαρα ώστε να ενσωματωθούν πιο εύκολα οι φυσικές με τις ψεύτικες.

2. Τύλιξε τις ψεύτικες βλεφαρίδες γύρω από ένα πινέλο μακιγιάζ ώστε να αποκτήσουν ελαστικότητα και καμπύλη πριν τις τοποθετήσεις στα μάτια.

3. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες -σχεδόν πάντα- χρειάζονται τριμάρισμα με ένα ψαλιδάκι ώστε να εφαρμόσουν ακριβώς στα δικά σου βλέφαρα. Ακούμπισέ τες -πριν βάλεις κόλλα- επάνω στις δικές σου για να τσεκάρεις πόσο θα χρειαστεί να τις κόψεις. Πρέπει να κόψεις ακριβώς το ίδιο μήκος και στις δύο άκρες!

Οι top αγαπημένες μου Huda Beauty #7 Samantha Lashes

4. Άπλωσε μια λεπτή στρώση κόλλας κατά μήκος των βλεφαρίδων (στη μαύρη γυαλιστερή ταινία) και λίγο περισσότερη ποσότητα στις δύο άκρες ώστε να σταθεροποιηθούν καλύτερα. Περίμενε 20-30 δευτερόλεπτα πριν τις τοποθετήσεις, μέχρι να πάρει η κόλλα την κατάλληλη μορφή.

5. Εναλλακτικά μπορείς να απλώσεις την κόλλα με ένα λεπτό πινελάκι στο σημείο που θα κολλήσεις τις βλεφαρίδες, δηλαδή πολύ κοντά στις φυσικές σου.

6. Μπορείς να τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες είτε με τα δάχτυλα σου είτε με τσιμπιδάκι. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να τις τοποθετήσεις αρχικά με τα δάχτυλα σου και να ‘σιγουρέψεις’ ότι οι άκρες κόλλησαν καλά χρησιμοποιώντας ένα τσιμπιδάκι.

7. Κοίτα ευθεία στον καθρέφτη και προσπάθησε οι βλεφαρίδες να τοποθετηθούν περίπου σε όρθια θέση, δηλαδή το ημικύκλιο τους να εφάπτεται με το ημικύκλιο των βλεφάρων σου. Εάν τις τοποθετήσεις με κλειστά μάτια θα έχουν καθοδική κλίση και δεν θα σου χαρίσουν το full αποτέλεσμα τους.

8. Απέφυγε τις πολλές συσπάσεις στην περιοχή των ματιών αφού κολλήσεις τις βλεφαρίδες και περίμενε λίγο προτού απλώσεις μια στρώση μάσκαρα.

9. Αφού τις αφαιρέσεις τραβώντας τες προσεκτικά, βούτηξε τες σε ένα διάλυμα από ζεστό νερό και υγρό σαπούνι και τρίψε τες απαλά ώστε να φύγουν τα υπολλείμματα κόλλας και μάσκαρα.

10. Να θυμάσαι ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες σου δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με λάδι ή με προϊόν που έχει στη σύσταση του κάποιο έλαιο, γιατί η επόμενη εφαρμογή τους δεν θα είναι το ίδιο σταθερή.

Το αποτέλεσμα ενδέχεται να είναι τόσο εντυπωσιακό που να σου προκαλέσει έκπληξη..ή και δέος! Μην ανησυχείς γιατί μέσα σε λίγη ώρα θα τις έχεις συνηθίσει και θα μπορείς να πας οπουδήποτε φορώντας τες!

Πάρε ιδέα για τις κορυφαίες εταιρείες ψεύτικων βλεφαρίδων, ρίχνοντας μια ματιά στα αποτελέσματα των ψηφοφοριών που έτρεξαν στα InstaStory του profile @sosofmakeup :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: