Τι είναι τα “baby boomer nails”;

Scroll down to content

Από την Νίκη Φωτακοπούλου, Nail Artist at Ν.F nail (FacebookInstagram)

Έχει κατακλύσει το Instagram, έχει φορεθεί από όλες μας, έχει ταιριάξει σε μακριά αλλά και σε κοντά νύχια, σε τετράγωνο και σε αμυγδαλωτό νύχι, από την πιο απλή περίσταση μέχρι και για νυφικό μανικιούρ! Τι είναι όμως, τελικά, το baby boomer μανικιούρ?

Όσο και αν ακούγεται παράδοξο, η έμπνευση του προέρχεται από τα απλά, φυσικά και μίνιμαλ μανικιούρ που επικρατούσαν μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, όπου το απαλό ροζ και το λευκό ήταν κλασικός συνδυασμός στον χώρο της ομορφιάς. Η βαθμιαία μετάβαση του φυσικού μας χρώματος του νυχιού σε λευκό στο ελεύθερο άκρο, είναι μια κλασική επιλογή ombre που ξεφεύγει από το κλασικό γαλλικό και δίνει μια νότα ρομαντισμού στα νύχια μας!

Μπορεί να φορεθεί από την πιο απλή μέχρι την πιο επίσημη περίσταση και ως βάση μπορούμε να επιλέξουμε από σκούρο μέχρι φυσικό nude, απαλό ροζ, ροδακινί ή ακόμα και γαλακτερό ανάλογα με το προσωπικό μας γούστο ώστε να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα!

Όταν λοιπόν έχεις στερέψει από ιδέες για σχέδια και χρώματα, το baby-boomer θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αφού ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος και σε όλα τα νύχια!

Εσύ ακόμα να το δοκιμάσεις;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: