Η εταιρεία Hermès λανσάρει τα δικά της (αρωματισμένα) κραγιόν!

Scroll down to content

Τελευταία παρατηρούμε το φαινόμενο πολλές εταιρείες μόδας και διασημότητες να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στον χώρο του μακιγιάζ. Συγκεκριμένα αυτόν τον Μάρτιο θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα προϊόντα μακιγιάζ του luxury brand, Hermès.

Ο γαλλικός οίκος που φημίζεται για τις τσάντες Birkin και Kelly, τα μεταξωτά μαντήλια και τα δερμάτινα αξεσουάρ του, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της σειράς Rouge Hermès που περιλαμβάνει 24 αποχρώσεις matte και satin κραγιόν, ενός μολυβιού και ενός πινέλου χειλιών και ενός καθρέφτη.

H συσκευασία των κραγιόν είναι κατασκευασμένη από τα ίδια μέταλλα που χρησιμοποιούνται για τα μεταλλικά στοιχεία των τσαντών, βασίζεται στην minimal αισθητική του color blocking και κάθε ένα bullet είναι ελαφρώς αρωματισμένο με τα διάσημα Hermès αρώματα. Μάλιστα, στηρίζουν την sustainability πολιτική, αφού για το πρώτο σου bullet πληρώνεις 67€, ενώ για το επαναγέμισμά του πληρώνεις 38€.

Ο οίκος Hermès δεσμεύθηκε επίσης με την ανακοίνωση του ότι ανά έξι μήνες θα εμπλουτίζει την σειρά καλλυντικών, ενώ σειρά έχουν foundation, ρουζ, σκιές ματιών και προϊόντα περιποίησης για το δέρμα.

Hot or Not?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: