Η πιο σοκολατένια σειρά καλλυντικών κυκλοφόρησε: Etude House x Hershey’s

Scroll down to content

Μια από τις πιο δημοφιλείς K-beauty εταιρείες, η Etude House, συνεργάστηκε με τις -θρυλικά γευστικές- σοκολάτες Hershey’s για την δημιουργία της πιο γλυκιάς σειράς καλλυντικών που έχουμε δοκιμάσει έως τώρα, δηλαδή της Etude House x Hershey’s.

Η συλλογή περιλαμβάνει έξι προϊόντα: 2 mini παλέτες σκιών, 2 lip tints και 2 πινέλα ματιών.

Eκτός από την σοκολατένια μυρωδιά και αποχρώσεις, η Etude House θέλησε να μεταφέρει και την σοκολατένια υφή στις παλέτες σκιών: Play Color Eyes Mini Original Palette (σοκολατί-χρυσοί τόνοι) και Cookies ‘N’ Creme Palette (μπεζ-nude τόνοι). Έχουν ακριβώς την υφή της σοκολάτας που λιώνει και αφήνουν ένα κομψά glossy εφέ στα βλέφαρα.

Τα matte lip tints στις αποχρώσεις Almond Choco (πορτοκαλί-καφέ) και Hazelnut Choco (καφέ-μωβ) περιέχουν ενυδατικό εκχύλισμα κακάο, ενώ τα δύο πινελάκια χρησιμοποιούνται στο μακιγιάζ ματιών για blending.

Μπορείς να δεις swatches της σειράς από τον πασίγνωστο YouTuber Jeffrey Star, ο οποίος την δοκίμασε και απεφάνθη αν είναι “Jeffrey Star approved” η όχι…

Aν αποφασίσεις να δοκιμάσεις την σοκολατένια αυτή συλλογή, να ξέρεις ότι μπορείς να την παραγγείλεις από το site www.etudehouse.com

%d bloggers like this: