#Μένουμε_Σπίτι: 5 beauty προτάσεις για να περάσεις τον χρόνο σου!

Scroll down to content

Εάν θέλεις να ξεφύγεις λίγο από τις βαρύ κλίμα της εποχής και να δεις την θετική πλευρά του να περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι, σου έχουμε πέντε προτάσεις για beauty ασχολίες που -ίσως- δεν είχες σκεφτεί:

Καθαρισμός προσώπου με ατμό

Απαλλάξου από τις τοξίνες και καθάρισε τους πόρους σου με μια μέθοδο που ακολουθείται πολλά χρόνια. Τοποθέτησε το πρόσωπο σου με κλειστά μάτια πάνω από ένα μπωλ με βρασμένο νερό και σκέπασε το κεφάλι σου με μια πετσέτα για περίπου 5-10 λεπτά, ώστε να μην διαρρέουν οι ατμοί. Μπορείς να τοποθετήσεις λίγες σταγόνες από κάποιο αιθέριο έλαιο ή βότανο για να ενισχύσεις τα θεραπευτικά οφέλη. Για παράδειγμα, το έλαιο τεϊόδεντρου είναι ιδανικό για τις λιπαρές επιδερμίδες.

Οργάνωση καλλυντικών

Βάλε σε τάξη τα καλλυντικά σου και δε θα χάσεις (κυριολεκτικά)! ‘Ετσι μόνο γλυτώνεις πολύ χρόνο που σπαταλάς για να βρεις κάποιο προϊόν, ενώ βλέπεις και αξιοποιείς όλη σου την συλλογή. Ξεκίνα πετώντας οτιδήποτε έχεις υπερβολικά πολύ καιρό στην κατοχή σου, έχει αλλοιωθεί η σύσταση ή η μυρωδιά του, καθώς και οτιδήποτε δεν χρησιμοποιείς ποτέ. Στη συνέχεια, είναι πιο εύκολο να οργανώσεις το μακιγιάζ σου είτε με βάση την κατηγορία, είτε με βάση την συχνότητα που τα χρησιμοποιείς.

Scrubbing παντού

Δεν υπάρχει καλύτερο timing για την ανανέωση του δέρματος σου με προιόντα μηχανικής ή χημικής απολέπισης σε πρόσωπο και σώμα. Το άμεσο αποτέλεσμα βελούδινης αίσθησης σε ανταμείβει και σε προετοιμάζει για full ενυδάτωση με πλούσιες κρέμες και έλαια ή για ένα deep tanning.

Βάλε την μάσκα

Εκεί που δεν είχες χρόνο για μια μάσκα, τώρα έχεις άφθονο για πολλές. Απόλαυσε, λοιπόν, την αγαπημένη σου face mask και κάνε την σωστή επιλογή με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας σου! Peel-off, κρεμώδης, sheet mask ή μάσκα νυχτός, όλες καλοδεχούμενες για συνδυαστική ή μεμονωμένη χρήση!

Δοκίμασε νέα makeup looks

Αφού είσαι στο σπίτι, αυτή είναι η τέλεια συγκυρία για να δοκιμάσεις νέα makeup looks και να πειραματιστείς με τεχνικές μακιγιάζ, σβήνοντας και διορθώνοντας. Πάρε έμπνευση από το instagram, το pinterest ή από τις 3 κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για το 2020 που δοκιμάσαμε και σου παρουσιάσαμε πριν λίγο καιρό. Δοκίμασε και τις τρεις (γιατί όχι)!

Περιμένουμε και τις δικές σου ιδέες και προτάσεις για το πώς να περάσουμε όσο γίνεται πιο όμορφα στο σπίτι!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: