5 αποτελεσματικές λύσεις για να κρύψεις την ρίζα!

Scroll down to content

Ξανθιά, μελαχρινή, κοκκινομάλλα. Η ρίζα “χτυπάει” ανεξαρτήτως χρώματος. Εάν, λόγω συνθηκών, δεν σου είναι εφικτό να την ανανεώσεις με βαφή στο σπίτι ή επισκεπτόμενη τον κομμωτή σου, εκμεταλλεύσου τα παρακάτω tips και πάρε την τύχη στα χέρια σου:

Γαλλική πλεξούδα

Μια σφιχτή γαλλική πλεξούδα που ξεκινάει από την κορυφή του κεφαλιού σου, μπορεί να σώσει την κατάσταση με τον πιο κομψό τρόπο! Η κλασική αλογοουρά από την άλλη, μπορεί να τονίσει ακόμα περισσότερο την ρίζα σου. Κάνε την σωστή επιλογή χτενίσματος!

Μπούκλες

Λέμε ‘όχι’ στο ίσιο μαλλί και ‘ναι’ στο σγουρό! Ακόμα και αν δεν διαθέτεις φυσικές μπούκλες, μπορείς να τις αποκτήσεις χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για τα μαλλιά, ρόλευ ή πλέκοντας τα μαλλιά σου όσο είναι νωπά.

Χωρίστρα ζιγκ-ζαγκ

Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να υπερτονίσει περισσότερο μια ρίζα, από μια ολόισια χωρίστρα στα μαλλιά. Δράσε έξυπνα, παίρνοντας την χτένα και σχεδιάζοντας μια σπασμένη, ζιγκ-ζαγκ χωρίστρα! Τι πιο εύκολο;

Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μπορούν να καμοφλάρουν ακόμα και την ρίζα μηνών. Μια στέκα, κορδέλα ή ακόμα και ένα μπερές ή καπέλο, αφαιρούν πόντους από την ρίζα και προσθέτουν πόντους στο στυλ σου!

Ειδικά προϊόντα 

Η κοσμετική επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο ώστε να σου παρέχει την δυνατότητα να καλύψεις την ρίζα σου με ειδικές μάσκαρα για τα μαλλιά που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Επιπλέον, μπορείς να πειραματιστείς με πούδρα, ταλκ ή ματ σκιές ματιών για να πετύχεις την σωστή απόχρωση για την ρίζα σου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: