Το πρώτο talent show για μακιγιάζ! Οι συμμετέχοντες του “Ιnstant Influencer”

Scroll down to content

Ο James Charles -o makeup guru και ΥouTuber των 18 εκ. ακολούθων- αναζητά τον επόμενο beauty influencer της Αμερικής!

Το πρώτο talent show/reality αποκλειστικά για μακιγιάζ προβάλλεται μέσω της πλατφόρμας YouTube Originals από τις 24 Απριλίου και ονομάζεται “Instant Influencer“.

Κριτές είναι ο James Charles, η Norvina, διευθύντρια της εταιρείας καλλυντικών Anastasia Beverly Hills, και η celebrity Paris Hilton. Μετά από πολλές οντισιόν κατέληξαν στους έξι υποψήφιους makeup stars που δεν μας είναι γνώριμοι εφ’ όσον -αν και ταλαντούχοι- προέρχονται από μικρού και μεσαίου μεγέθους προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα.

Μέσα από δοκιμασίες σε μακιγιάζ και social media, θα αναδειχθεί ο νικητής, ο οποίος θα κερδίσει 50000 δολάρια μετρητά, εξοπλισμό παραγωγής βίντεο αξίας 10000 δολαρίων και τη συμμετοχή του στο κανάλι του James Charles!

Η πρώτη δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκαν οι διαγωνιζόμενοι, ήταν το γύρισμα και το editing ενός ολιγόλεπτου promo video για ένα προϊόν μακιγιάζ της επιλογής τους μέσα σε λιγότερο από τρεις ώρες. Για να μάθεις ποιος ήταν ο νικητής τoυ επεισοδίου, παρακολούθησε το όλο εδώ:

Benny Cerra, Christian Perez, Ashley Strong, Britany Raquel Renteria, Kailin Chase και Gabriel Dreams: ποιος λες να είναι ο επόμενος beauty influencer;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: