Γιορτάζουμε την εθνική μέρα του κραγιόν!

Scroll down to content

Follow So Sof on Facebook and Instagram!

Τόσα “national days” υπάρχουν, αυτό δεν θα υπήρχε; Στις 29 Ιουλίου γιορτάζουμε όλες την National Lipstick Day! Ακόμα και αν δεν βάφεσαι συχνά, αποκλείεται να μην έχεις στην κατοχή σου έστω ένα κραγιόν.

Αυτό το “μαγικό” bullet μπορεί να φτιάξει την διάθεση σου σε λίγα δευτερόλεπτα, να αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου και να σε βάλει στο σωστό mood για οτιδήποτε θέλεις να πετύχεις. Κάτι ήξερε ο Winston Churchill που κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, απαγόρευσε την μείωση της παραγωγής των κραγιόν, καθώς απ’ ότι ανέφερε τα θεωρούσε προιόν που ανεβάζει το ηθικό.

Περνόντας από πολλά σκαμπανευάσματα μέσα στην ιστορία και αλλάζοντας πολλές μορφές, το κραγιόν ή -γενικότερα- το χρώμα στα χείλη, δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο. Έτσι, τα τελευταία χρόνια το National Lipstick Day παίρνει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή λόγω των social media και οι εταιρείες καλλυντικών φροντίζουν να κάνουν κάποιες προσφορές ειδικά γι αυτή την ημέρα.

Γιόρτασε το κι εσύ ανεβάζοντας στο Instagram μια φωτογραφία με το αγαπημένο σου κραγιόν και κάνε μας tag (@sosofmakeup) για να το δούμε!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: