Τα Kiko Milano ήρθαν στην Ελλάδα – ώρα για review!

Scroll down to content

Με κάτι τέτοια νέα φτιάχνει η διάθεση μας: η γνωστή ιταλική εταιρεία καλλυντικών Kiko Milano -επιτέλους- έφτασε στην Ελλάδα!

Μπορεί η πανδημίας του κορονοιού να καθυστέρησε την έλευση της στη χώρα μας, αλλά παρ’όλες τις δυσκολίες το πολυαναμενόμενο πρώτο κατάστημα άνοιξε στο The Mall Athens ενώ αναμένεται να ανοίξει και το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη στις αρχές Νοέμβρη.

H αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα πολύ να επιλέξω τι θα με ακολουθήσει στο ταμείο αλλά τελικά αποφάσισα να δοκιμάσω κάποιες αποχρώσεις της σειράς Long Lasting Eyeshadow Stick εφ’ όσον τις είχα ‘βάλει στο μάτι’ από καιρό και επίσης, θέλω να επενδύσω σε στικ σκιές για γρήγορο πρωινό (και όχι μόνο) μακιγιάζ.

Κυκλοφορούν σε 22 αποχρώσεις (ματ και μεταλλικές), έχουν αδιάβροχη σύνθεση και υπόσχονται χαρακτηριστικά “extreme hold for a blendable intense colour” και ότι το αποτέλεσμα θα δείχνει αναλλοίωτο έως 8 ώρες.

Ας τα τεστάρουμε λοιπόν για να να δούμε τι από τα παραπάνω ισχύει:

Εφαρμογή: 9/10 Απλώνονται εύκολα και σου επιτρέπουν ακρίβεια στο σχήμα που θέλεις να δώσεις στο eye makeup χάρη στη στρογγυλεμένη μύτη τους. Αρκετά κρεμώδη αλλά με σταθερότητα, στεγνώνουν σχετικά γρήγορα οπότε πρέπει να είσαι επίσης γρήγορη στο άπλωμα τους.

Απόδοση χρώματος: 10/10 Μόνο με ένα πέρασμα θα έχεις full χρώμα σε υψηλή απόδοση και χωρίς κενά. Όλες οι αποχρώσεις έχουν την ίδια δυναμική και δε θα βρεις μεγάλες διαφορές μεταξύ των ματ και των μεταλλικών.

Διάρκεια: 8/10 Το αποτέλεσμα παραμένει αναλλοίωτο για 4 με 5 ώρες, αντιστέκεται στη λιπαρότητα των βλεφάρων και γι αυτό δεν ξεθωριάζει όση ώρα και να περάσει!

Οι αποχρώσεις που ξεχώρισα είναι η 07 golden beige (η τέλεια σαμπανιζέ λάμψη για την εσωτερική γωνία), η 19 anthracite (το μοναδικό προϊόν που θα χρειαστείς για ένα εντυπωσιακό smokey look) και η 38 golden taupe & 39 dark taupe γιατί είναι δύο ιδιαίτερα shades μεταξύ καφέ και γκρι που ταιριάζουν σε όλες και με όλα!

Με λίγα λόγια, τα Kiko Milano Long Lasting Eyeshadow Stick τηρούν σε μεγάλο βαθμό τις ‘υποσχέσεις’ τους και αποτελούν την καλύτερη value for money επιλογή της αγοράς για ένα γρήγορο και σταθερό eye makeup look!

Εσύ έχεις δοκιμάσει προϊόντα από τα Kiko Milano; Για ποια θα ήθελες να διαβάσεις review προσεχώς;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: