Γιορτινά makeup looks πάνω σε diverse κούκλες Barbie!

Scroll down to content

Follow So Sof on Facebook and Instagram!

To πρότυπο της κούκλας Barbie, έχει μεγαλώσει γενιές γυναικών, επηρεάζοντάς τες με έναν συχνά αμφιλεγόμενο τρόπο. Καθότι έχει κυρίαρχη θέση στη καθημερινή ζωή των κοριτσιών -κατά τις ηλικίες που ξεκινάει η διαμόρφωση αξιών και χαρακτήρα- αναμένεται να δίνεται μεγάλη προσοχή στα μηνύματα που αυτή τους περνάει.

Η εταιρεία παραγωγής της, Mattel, κυκλοφόρησε στις αρχές του 2020 -σαν απάντηση στις φωνές που την κατακρίνουν για τα εξωπραγματικά πρότυπα που περνάει στα νεαρά κορίτσια- μια σειρά από Barbie που διαφέρουν από τις συνηθισμένες λόγω της ποικιλίας σε “μεγέθη”, χαρακτηριστικά και χρώμα δέρματος.

Η προσπάθεια για την εφαρμογή του diversity στις Barbie, συνδιάστηκε επιτυχώς με το fashion στοιχείο που επίσης πρεσβεύουν οι συγκεκριμένες κούκλες, σε ένα χριστουγεννιάτικο beauty editorial! Ο global makeup artist & activist, Sir John, επιμελήθηκε τα γιορτινά makeup looks που ‘απολαμβάνουν’ οι νέου τύπου κούκλες Barbie και που απευθύνονται στις γυναίκες που ταυτίζονται υπό μία έννοια μαζί τους ως προς τα φυσικά χαρακτηριστικά.

Άκρως σύγχρονα, ιδιαίτερα, πολύχρωμα αλλά και ultra glamorous μακιγιάζ που θα αποτελέσουν έμπνευση για όλες μας φέτος τις γιορτές:

Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου makeup look από αυτά που είδες στο slideshow;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: