Οδηγός εκπτώσεων: Σε ποια προϊόντα ομορφιάς αξίζει να επενδύσεις

Scroll down to content

Follow So Sof on Facebook and Instagram!

O Φεβρουάριος δεν είναι μόνο μήνας για καρδούλες και ζεστές σοκολάτες. Εκτός από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και τα κρύα του χειμώνα, έρχονται και hot εκπτώσεις στα προϊόντα ομορφιάς!

Mπορεί να εμπιστευόμαστε το συναίσθημα και να υποκύπτουμε, λαμβάνουμε όμως υπόψιν και τον παράγοντα “λογική”! Δες παρακάτω τις κατηγορίες των προϊόντων που επενδύοντας σε αυτές θα χαρεί και ο makeup artist και ο λογιστής που κρύβεις μέσα σου. Λέμε ΝΑΙ…:

Στα καθημερινά

Εάν ξέρεις ότι 1-2 εβδομάδες μετά την λήξη των εκπτώσεων θα χρειαστείς καινούρια designer μάσκαρα ή θα έχει τελειώσει το foundation ή η κρέμα ημέρας σου, τότε φρόντισε να τα “χτυπήσεις” σε καλύτερες τιμές εντός των εκπτώσεων. Κάνε εκ των προτέρων μια λίστα με αυτά και με αυτόν τον τρόπο και θα εξοικονομίσεις χρήματα και δε θα ξεμείνεις από τα καθημερινά σου απαραίτητα έτσι ξαφνικά!

Στα limited edition

Όπως όλοι ξέρουμε, τα limited edition προϊόντα μπαίνουν σε έκπτωση μόνο λίγο πριν καταργηθούν. Εάν επιλέξεις να τα αγοράσεις τότε και όχι μόλις κυκλοφόρησαν (εν μέσω βομβαρδισμού διαφήμισης), το πιο πιθανό είναι όντως να σου αρέσουν σε τόσο μεγάλο βαθμό που δεν θέλεις να το χάσεις…για πάντα! Επιπλέον οι εκπτώσεις στα limited edition προϊόντα είναι πάντα αρκετά γενναιόδωρες!

Στα high tech

Oι συσκευές ομορφιάς είναι από τις καλύτερες επενδύσεις γιατί αντικαθιστούν τις επισκέψεις στην αισθητικό σου- που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολες σε εποχές lockdown- γλυτώνοντάς σε μακροπρόθεσμα από έξοδα. Το δέρμα σου σίγουρα θα σε ευχαριστεί γι αυτό κάνε προσεκτική επιλογή της κατάλληλης συσκευής για τον τύπο επιδερμίδας σου και τις ανάγκες του.

Extra tip: Εάν αποφασίσεις να κάνεις “προμήθειες” σε προϊόντα μακιγιάζ, απέφυγε αυτά που έχουν υγρή σύνθεση και επένδυσε στα πουδρένια καθώς διαρκούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: